PREMI CATALUNYA CONSTRUCCIÓ 2021 – CATEGORIA DIRECCIÓ D’EXECUCIÓ

El jurat de la XVIII edició dels Premis Catalunya Construcció va triar, en la categoría Direcció d’execució de l’obra a la candidatura d’AMUNT41 TÈCNICS de la construcció del Nou Hotel Melià i conjunt edificatori al carrer Casp de Barcelona.

El lliurament dels XVIII Premis Catalunya Construcció va tenir lloc el passat 19 de novembre en un acte de petit format a la Fundació Joan Miró de Barcelona.

L’objectiu d’aquest premi és distingir les tasques de la persona o l’equip responsable de dirigir l’execució d’una obra d’edificació, sobre la base dels resultats obtinguts, tenint en compte els parametres d’adequació al projecte, qualitat, compliment de les previsions de durada i cost, planificació i organització del procés d’execució i aportació a la constructibilitat.

Un cop analitzada la documentació presentada, realitzades les visites a les obres de referéncia i escoltades les explicacions dels técnics implicats, el jurat ha acordat concedir el Premi a la Direcció de l’Execució de l’0bra 2021 a la candidatura presentada per Marc Peris, Jaume Fitó, Paola Úzqueda i Miquel Pau Pérez per la construcció del Nou Hotel Melia i conjunt edificatori al carrer Casp de Barcelona

El jurat destaca les enormes dificultats que ha hagut d’afrontar el director d’execució, motivades per la multiplicació de clients, disparitat de programes i necessitats. Les obres s’han dut a terme en diferents fases que calia planificar i executar de manera coordinada. S’afegeixen les dificultats técniques d’excavació en l’entorn construït, així com la necessaria coordinació d’accessos i grues amb les obres veïnes.