ARQUITECTURA TÈCNICA

SOBRE NOSALTRES

Amunt41 tècnics, s.l.p. som una empresa creada per Jaume Fitó (Arquitecte i Arquitecte tècnic) i Marc Peris (Arquitecte tècnic i Enginyer d’edificació) davant la necessitat de molts dels nostres clients de donar als seus projectes i a les direccions d’execució d’obra un plus de qualitat, un control més exhaustiu dels costos de construcció i una menor repercusió en la fase de postvenda. És per això que ens especialitzem en la participació en tot el procés immobiliari, acompanyant els nostres clients fins a l’entrega al client i oferim serveis ofereix un ampli ventall de treballs, col·laborant des del primer moment amb el Promotor, fins al final, intervenint a totes les fases de l’obra.

Som un equip multidisciplinar, format per Arquitectes, Arquitectes tècnics i enginyers per adaptar-nos a cada circunstància, amb capacitat per afrontar un volum important de treball adaptant-nos a les necessitats del Client. Tot això fa que la nostra proposta sigui avui dia molt atractiva i competitiva.

Apostem pel treball col·laboratiu, proper, obert, integrador i amb una gran visió d’equip, treballant per un objectiu comú. Gràcies a aquest enfocament i l’experiència adquirida en diferents projectes i obres singulars; AMUNT41 TÈCNICS desenvolupa una metodologia de treball guiada per procediments i estàndards per garantir el cost, termini, qualitat i la máxima seguretat en tots els Projectes.

En definitiva, els serveis s’orienten a una millora contínua gràcies a la implantació d’una metodologia de treball definida, i es caracteritzen per dos factors diferencials molt valorats pels clients: proximitat i adaptació a les seves necessitats.

AMUNT 41